2017 ENLIGT MIG

I detta inlägg ska jag vara riktigt ärlig. Jag uttrycker mig inte speciellt mycket i ord här på bloggen men jag känner att jag vill det nu. Livet kan se ut som en dans på rosor på alla bilder som jag lägger upp. Och visst många, många delar av 2017 har varit helt fantastiskt.
Att i princip få börja året med en bröllopsresa kan man allt annat än klaga på. Att åka på en karbisk kryssning är bland det häftigaste jag gjort! 
Jag började året med ett nytt jobb och egentligen en helt ny bransch. Och hjälp vad jag har lärt mig mycket under detta året. Intressant och jäkligt skoj. Jag är mer peppad än någonsin att se hur mycket jag kan utvecklas jobbmässigt. Jag har även börjat spela mycket mer nu (DJ:A) och det har jag saknat. JÄKLAR vad kul det är alltså. Ett extremt bra arbetsår.
Barcelona med mina tjejer får vi inte glömma heller. Älskar de brudarna, de får mig alltid att må på topp!
 
Det senaste halvåret har däremot varit betydligt tuffare än vad jag räknat med. Jag känner mig absolut inte mogen att skriva om exakt vad (jag vet att det är tråkigt med människor som säger a och inte b och är allmänt kryptiska så jag ska försöka att inte vara det..). Jag har känt hur påfrestande livet har varit, hur negativitet påverkar både kropp och själ. Hur maktlös man kan vara för de saker som inte går att kontrollera eller påverka, vilket är jobbigt för en person som planerar allt, allt och A L L T.
Livet är ibland orättvist, jävligt och frustrerande och det är just det här som tog stor plats sista tiden.
Jag är trött på att vara trött. Jävligt irriterad på att vara ledsen och deprimerad. Och kan fan ta och kasta ut negativiteter i soptunnan.
 
2018 är året då jag ska lära mig acceptera livet som det är. Det går inte alltid som man vill och man kan inte planera det heller. Men det kan vara jävligt underbart. Kärlek som jag är lyckligt lottad över att ha hittat är också jävligt underbart. Mina katter är jävligt underbara. 
Jag är betydligt mer tacksam över det jag har och ser fram emot ett grymt 2018 med min familj, mina vänner och kollegor. Ta livet lite lättare för fasen Ellinore!
 
Vad vill jag få ut av detta? Jag vet inte riktigt. Skönt att skriva av mig. Få min röst och frustration hörd. Jag är bara människa och livet är inte picture perfect. Kanske få någon annan att inte känna sig ensam i livet och dess tillfälliga jävligheter.
Till dig som orkat läsa detta och känner igen dig, du är inte ensam.
 
(null)
 
Britta Storm

❤️❤️❤️

Svar: <3 !!
ellinorehanelll.blogg.se