BABYBJÖRN LEOPARD LOVE

(null)

(null)

Jag fullkomligt ÄLSKAR vår nya bärsele från Babybjörn. Är så glad att jag lyckades knipa åt mig en innan de sålde slut (de gjorde visst det på en timme!!).
Ingrid verkar gilla den med de gånger hon har suttit i den. Skönt att kunna göra saker samtidigt som jag bär henne. Hon är verkligen inne i en period då hon vill ha närhet 100% av hennes vakna tid.

18.10.18

(null)

Onsdag och idag tog vi rejäl sovmorgon. Ser ni förresten hur gulligt det är med en liten minimänniska i en superstor säng?! 
Det bästa som finns är att vakna upp med Ingrid bredvid mig. Så mysigt!

Vad har vi gjort idag då? Inte supermycket. Men vi har hunnit med en promenad med kompisarna Britta & Tove. Det börjar även bli tradition att vi köper med oss fika och dricker kaffe hemma efteråt. Mycket fint!

(null)

Någon blev otålig på vägen hem och kunde endast tröstas med sin mors famn. Ser ni hur stabil hon har blivit?!

(null)

Här har vi spenderat resten av dagen och kommer göra hela kvällen också.

15.10.18

(null)

Måndag eftermiddag! Eller snarare förmiddag då jag och Ingrid nästan aldrig kommer ur sängen innan 10. Hon chillar alltid 1 timme extra när jag gör mig iordning vilket resulterar i frukost vid lunch. Hehe.

Hon ligger och sover as we speak. Vilket passar bra då jag hinner dricka andra koppen kaffe och bläddra i nya ELLE som precis damp ner i brevlådan.

Jag har ett nytt projekt och det är ena väggen i matsalen.

(null)

Såhär tråkig och kal är den efter att jag sålt en gammal tavla. Jag funderar på att sätta upp en stor hyllserie/parti i svart med roliga detaljer i. Hm, tåls att tänka på. 
To be continued!