ROADTRIP MED LOPPISSTOPP

S E M E S T E R!
Herregud så gött. För första gången i mitt liv har jag en längre sommarledighet. Det känns faktiskt väldigt skönt.

Hittills har vi tagit det ganska lugnt. Ätit gött, strosat runt här och var, tittat serier och bara chillat. 
Igår var en lite mer aktiv dag. Vårt stora sommarprojekt i huset är att måla om vårt staket. Inte lika smidigt som det låter hehe..
Så vi började med att tvätta av staketet med högtryckstvätt för att få bort all smuts/lös färg. Det som nu återstår är skrapning/slipning av färgrester när staketet har torkat och sedan själva målningen. 

Onsdag idag och vi har åkt runt en liten sväng till närliggande loppisar.

(null)

B.la. hit till Fornåsa. En loppis med MYCKET saker. Det gäller att vara skärpt och ha orken att leta efter guldklimpar. Det finns säkert en hel del i gömmorna.

(null)

Hittade en fin stående spegel som jag var riktigt sugen på. Men resonerade med mig själv att stå över då placeringen av denna hemma är oklar. Synd!

(null)

Det finns massor av bodar med allt du kan tänka dig. Lite synd att mycket är så inklämt att man knappt kommer innanför dörren dock.

Innan vi lämnade Fornåsa kikade vi in i Antikea, en loppis varken Limpan eller jag varit på. Mysigt litet ställe med retroprylar i bra skick. Tips!

(null)

Fikapaus i Borensberg! Räkmacka och islatte satt hur fint som helst. Vi satt och tittade på båtar som slussade sig vidare genom kanalen.

(null)

Efteråt åkte vi till Nostalgihuset i Sya. En lite mindre lada med massor av böcker och LP-skivor. Lite dyrare kanske men också väldigt fina och välbevarade saker.

Tyvärr hittade jag inget idag. Men bättre lycka nästa gång! Jag är peppad på att leta upp lite loppisar runt Varberg då vi ska dit nästa vecka.