MITT I VECKA 33 OCH TILLBAKA PÅ JOBBET

(null)
Urgulligt set från Zara mini.

Hej på er!

Torsdag och 2 augusti. Hur fort går inte tiden?! Min semester är slut för denna sommar men vem är jag att klaga när jag bara ska jobba typ 6 veckor till..hehe! 

Är i skrivande stund i vecka 33 och tiden som sprungit förbi har nu gått över i en evighetskänsla. Jag vill verkligen få träffa vår lilla bebis. Slippa magen. 
Jag har mått oförskämt bra hittills (fysiskt iallafall) fram tills denna vecka då det känns som jag gått in i en vägg av trötthet och ryggont. Värmen gör det inte lätt att sova heller men det är väl lika bra att vänja sig vid det redan nu.

Jag är en riktig sucker för sötsaker och på semestern gick jag verkligen bananas. Det blev på riktigt en glass om dagen plus godis på helgen. Nu försöker jag mig på en liten socker-detox som hittills varat i 3 dagar. SO PROUD! Förlåt Linus för 3 halv-griniga dagar!❤️

Jag håller på att fila på ett inlägg om mina första graviditetsveckor. Det tar lite tid då det blir ett långt och väldigt personligt inlägg. Jag ska försöka få upp det till helgen!